Продължаваме инициативите, посветени на нашия вековен юбилей

Продължаваме инициативите, посветени на нашия вековен юбилей

Деца от ОУ „Братя Миладинови“ проведоха урок на открито в КТК „Ченгене скеле“. Инициативата бе под надслов „Да бъдем заедно по-добри“ и е част от програмата на учебното заведение за отбелязване на неговата 100-годишнина.
Възпитаниците на ОУ „Братя Миладинови“ разгледаха експозициите в тематичните къщички в туристическия комплекс и научиха много интересни подробности за бита на местните рибари и за историята на Черно море.
Освен образователната част, обучението на открито включваше и спортни игри, в които малчуганите се забавляваха под ръководството на опитен инструктор.
По повод вековния юбилей на ОУ „Братя Миладинови“, родители на ученици организираха благотворителна инициатива, наречена „Рисуване с чаша вино“.
Кулминацията на тържествата, посветени на 100-годишнината на ОУ „Братя Миладинови“, ще е през декември, а в оставащото дотогава време преподаватели, ученици и родители ще имат възможността да участват в различни спортни и благотворителни събития.

https://www.burgas.bg/bg/novini/ou-bratya-miladinovi-prodalzhava-initsiativite-posveteni-na-negoviya-vekoven-yubiley?fbclid=IwY2xjawF8f3JleHRuA2FlbQIxMAABHTrokYg4GkfJ5eRRVyGaxZtPd_W0rRJvzarkaZvKtOy9HplxzFUGrQr_aQ_aem_Jk1tPPY29H_LXQDlaanc7g