Коледни уроци

С „Коледни уроци с…” стартира седмицата, посветена на 98-я патронен празник на ОУ „Братя Миладинови”- Бургас /17 декември/.

 

От 12 до 16 декември 2022 г. в училището гостуваха известни бургазлии, които се включат в учебните часове. Гост- учители бяха Цанко Цанков, проф. д-р Севдалина Турманова, Тони Димитрова, Петя Петрова, комисар Калоян Калоянов и Дияна Саватева.

В различни дни от седмицата учениците на ОУ „Братя Миладинови” спортуваха с известния плувец Цанко Цанков в час по „Физическо възпитание и спорт”. Екологичните проблеми и опазването на околната среда седмокласниците обсъждаха с проф.д-р Севдалина Турманова в час по „Химия и опазване на околната среда”. В час по „Музика” децата пяха с Тони Димитрова, а английска граматика и богатството на чуждия език учениците упражняваха с Петя Петрова- началник на РУО-Бургас, в час по „Английски език”. Дияна Саватева бе гост-учител по „Български език и литература”, а комисар Калоянов пък припомни на младите хора, как да се предпазят от опасностите в социалните мрежи, движението по пътищата и употребата на упойващи и наркотични вещества.

В празничната седмица бе открит кабинет с различни експонати от миналия век, изложба от рисунки на ученици, празничен концерт и други.