кампани „Подари от сърце“

Учениците от Vа клас с класен ръководител г-н Балабанов с голямо желание участваха в кампанията организирана от община Бургас – „Подари от сърце“! В петък (16.12.2022 год.) с г-н Балабанов и инициатора на класа – Диян Кръстев, занесохме подаръците  в центъра за настаняване от семеен тип, намиращ се в ж.к. „Меден рудник“ – гр. Бургас.

От името на всички ученици от V a клас, пожелахме здраве, късмет и топлина на тези деца! Обещах ме си, това да стане традиция в нашия клас и следващият път в който ще ги посетим отново, ще бъде за Великден! Идеята беше, децата да се организират, да поемат инициатива и да знаят, че ДОБРОТАТА, ТОЛЕРАНТНОСТА И ЧОВЕЧНОСТТА са добродетели, които никога няма да излязат от мода. Аз знам, че това се учи в семейството, а не в училище!!! Горда и щастлива съм, че именно моят син пое инициативата, събра паричките и закупихме, и опаковахме подаръците, а г-н Балабанов ни придружи при поднасянето им!

Ние родителите на децата от Vа клас винаги сме ги насърчавали във вършенето на добро, защото децата никога не са били добри в слушането на възрастните, но определено не се провалят в имитирането им!

Желая Ви Светли празници! Бъдете здрави – Вие и Вашите близки!

С уважение: Ас. д-р Димитрина Кръстева