• ПРЕДИ 90 ГОДИНИ ЗАПОЧВА НАШИЯТ СЛАВЕН ЛЕТОПИС…

    Има нещо величаво и свещено в благородното дело да създадеш училище. Такова благородно дело е основно училище „Братя Миладинови“ – Бургас, което обединява през годините много хора – учители, ученици, техните родители, служители, общественици. Обединява ни с ...

    към пълния текст

Конкурс за писмо до Кмета на тема „Бургас- Европейски град на спорта“

Автор Венета Иванова от . публикувано в 2014/2015, Вижте ни, Награди, Начален етап, Новини

Учениците от 4 „Г” клас участаха в конкурс за писмо до Кмета на Община Бургас на тема „Бургас – Европейски град на спорта”. Той бе организиран от Български пощи. Чрез писмата си децата поздравиха г-н Николов с избирането на града ни за Европейски град на спорта, с настъпващите Коледни и Новогодишни празници и дадоха свои идеи, свързани с обновяването и разширяването на спортната база в гр. Бургас. Първо място зае писмото на Георги Грънчев, а второ и трето – на Габриела Кючукова и Виктория Петрова. Наградите връчи зам.кметът г-жа Ананиева и Директорът на Български пощи г-жа Драгоева.
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Коледен празник за деца в неравностойно положение

Автор Венета Иванова от . публикувано в 2014/2015, Вижте ни, Новини

Учениците от клуб „Подай ръка“ и клуб „Подари усмивка“ и техни приятели от IVе и Vж клас,  по създадена вече традиция, отново подариха коледен празник на деца в неравностойно положение – потребители на Център за обществена подкрепа към Община Бургас.  Освен коледните песни, танци и пиеса, на която сами са автори, те дариха и малки подаръци – играчки и книжки като жест на благотворителност. Кметът на Община Бургас – г-н Димитър Николов и г-жа Мая Казанджиева – Директор “Социални дейности, здравеопазване и спорт” удостоиха с внимание събитието и приеха от учениците на ОУ „Братя Миладинови“ коледни послания за здраве и успех през Новата 2015 година.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Благодарствен адрес по случай Юбилея на ОУ „Братя Миладинови“

Автор Венета Иванова от . публикувано в 2014/2015, Новини

 

Уважаеми колеги, ученици, родители,

както и всички, взели участие в подготовката и реализацията

на спектакъла „Не бях.Бидох.И съм във вековете.“,

посветен на 90-годишния юбилей на ОУ“Братя Миладинови“ 

       
 offer_607_image_1308_big

          Бих искал да Ви благодаря за перфектната организация, грандиозния спектакъл и незабравимото изживяване, на които ни направихте свидетели. Изправихте на крака зрителите в препълнената зала на Държавна Опера и балет.

      Успяхме да се докоснем и съпреживеем магията на словото, танца и песента, сътворени от Вас и изпълнени от нашите деца. За пореден път доказахте своя професионализъм, любов и всеотдайност към професията. Учениците ни отново показаха, че са едни от най-можещите и талантливи деца на Бургас, а родителите, както всеки един път, ни подкрепяха и бяха неотлъчно до нас.

Благодаря Ви от сърце! 

Пожелавам Ви Весели празници, много здраве, щастие и повече поводи за усмивки и гордост през новата 2015 година!

Бочко Бочев

Директор на ОУ „Братя Миладинови“-Бургас