• 91  ГОДИНИ -  ОТНОВО ПРАЗНУВАМЕ!

  Уважаеми колеги, ... Скъпи ученици, ... Уважаеми родители, ...

  Честит празник!

  към пълния текст

Последните два дни от Седмица на четенето

Автор admin от . публикувано в без категория

Работилница за творческо писане и подарък за Къщичката за книги. Първокласниците от „Г“клас дадоха всичко от себе си в тази седмица.Много емоция, много старание и удовлетворение от свършеното. Днес зарадваха Къщичката за книги с подарък – 30 книжки за децата от  училището. А вчера се постараха д бъдат най-добрите краснописци!Поздарвления за тях!

Седмица на четенето в ОУ „Братя Миладинови“

Автор Венета Иванова от . публикувано в Вижте ни, Новини, Училищен вестник

 • През първия ден четохме всички – и директори, и учители, и ученици. В утрешния ден очакваме нашите малки гости, за които сме приготвили куп интересни книжки.
 • Първолаците от 1 Г клас посетиха Къщичката за книги в нашето училище. Много емоция, желание за четене и очакване на следващите събития….
 • Вторият ден в донесе неповторимо изживяване за децата от първи „Г“ , всеотдайност от родителите, съпричастност от петокласниците и учителката им по Български език и литература и внимание от страна на Директора.
 • Ден трети – вълшебните букви оживяха в Първи Г клас
 • Ден трети от седмицата на четенето- четене с публични личности Кристина Дончева-участник в S Faktor, Невена Цанева- артист в ДТ“А. Будевска“, Иван Тодоров- тренъор по карате. Гостите бяха интервюирани от децата, разказаха за свои любими книги. Ученици прочетоха лично творчество- стихове и кратки разказчета на тема „Море“Организира се верижно четене по откъс от „Пипи дългото чорапче“. Срещата завърши с колективно рецитиране на стихотворението Аз съм българче“Гостите получиха специално ръчно изработени картички с цитати от любими книги, направени от шестокласничката Моника Арнаудова.
 

РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ – ПРОГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП График на родителските срещи

Автор Венета Иванова от . публикувано в Новини

Родителските срещи за Прогимназиален етап ще се проведат при следния график:
 • Випуск 5 клас – 11 октомври (вторник) , 18:15 часа
 • Випуск 6 клас – 12 октомври (сряда), 18:15 часа
 • Випуск 7 клас – 13 октомври (четвъртък), 18:15 часа
Място на провеждане – Класните стаи на съответните класове.